Skip to main content
Boglister

Billedbøger med homoseksuelle forældre

By 3. januar 2022No Comments

Som barn er det ofte rart at høre historier om familiar der minder om ens egen, så derfor har vi her samlet et udvalg af billedbøger med homoseksuelle (eller biseksuelle) forældre.

Sutterejsen – eller da Laura stoppede med at bruge sutSutterejsen eller da Laura stoppede med at bruge sut

En dag var Laura blevet så stor, at hun skulle stoppe med at bruge sut. Hun kastede sine sutter i skraldespanden og savnede dem slet ikke. Altså ikke før det blev aften og nat. Da savnede hun dem så meget, at hun ikke kunne holde det ud. Sammen med sin kængurubamse drog hun ud i natten for at finde sutterne.

Link til Sutterejsen i webshoppen

Hej Gustav Gravhund

Hej Gustav Gravhund

Gustav Gravhund ligger i en kasse sammen med Hundemor og alle sine søstre og brødre. Så ringer det på døren. Gustavs ben er for korte, han kan ikke springe ud af kassen. Men han kan høre, at der kommer fremmede på besøg. Hvad vil de mon?

Link ti Hej Gustav Gravhund i webshoppen

Noah og Alberte og en meget farlig ferieNoah og Alberte og en meget farlig ferie

Noah er på en rigtig dum ferie. Synes han selv. Far og Janus synes, der er rigtig dejligt i de svenske skove. De går hele tiden og smiler og kysser. Noah synes, det er kedeligt at være i en skov. Han gider heller ikke lege med den pige, som bor inde ved siden af. Alberte er nemlig seks år, og han er trods alt snart syv. Men så en dag bliver Noah væk, og nu er ferien ikke bare dum. Den er meget farlig. Og så er Alberte måske meget god at have i nærheden.

Link til Noah og Alberte og en meget farlig ferie i webshoppen

Om lørdagen tegner man bare sne

Om lørdagen tegner man bare sne

En børnehavedreng tegner verden, som han ser den – påfugle, sne osv. – og forsøger at trøste sin far, der er blevet single. Med enkle ord, enkle streger, klare farver og en pose berlinere skal det hele nok gå.

Link til Om lørdagen tegner man bare sne i webshoppen

Pigefest – For Søren

Pigefest for Søren

Tulle Mulle Myntheberg havde drømt om en pigefødselsdag længe. Pink-Party-drømmefest med enhjørning-cupcakes, kanin-servietter og glimmer-sugerør.

Sådan en fødselsdag, som Bellas mor havde holdt for Bella. Men Tulle havde ikke en mor som Bellas. Eller en mor som Victorias mor. Eller som nogen andens mor for den sags skyld.

Hun havde en far og en Søren.

Link til Pigefest – For Søren i webshoppen

Venteliste Vi informerer dig, når produktet kommer på lager. Indtast venligst din gyldige e-mailadresse nedenfor. (Når du tilmelder dig listen, accepterer du at vi gemmer din e-mailadresse på tilmeldingslisten.)