Skip to main content

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger & kontaktinfo

Buens Bogcafé
CVR: 42272590

Adresse: Maren Turis Gade 12, 9000 Aalborg

Mail: kontakt@buensbogcafe.dk  &  webshop@buensbogcafe.dk

Tlf: +45 26 19 65 53 (vi foretrækker kontakt over email)

Priser & betaling

Buens Bogcafé modtager betaling med Dankort, VISA, Mastercard samt Mobilepay. Betaling opkræves først ved pakning og afsendelse af varen.

Alle beløb er i Danske kroner (DKK) og vises inkl. moms.

Buens Bogcafé bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Buens Bogcafé sender som udgangspunkt ordrer mindst to gange om ugen med Dao (Danmark) eller Postnord. Den forventede leveringstid er 3-5 dage.

Vi sender på nuværende tidspunkt kun til Danmark. Bor du i et andet land og vil lægge en ordre, så send en mail på webshop@buensbogcafe.dk.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Buens Bogcafé vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Maren Turis Gade 12, st., 9000  Aalborg, Danmark

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i butik og webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på webshop@buensbogcafe.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Ved returnering

Reklamationer sendes til:

Maren Turis Gade 12 st., 9000 Aalborg, Danmark

Du kan købe returfragt med Dao på dette link. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt købt i vores webshop, anbefaler vi at du tager kontakt til os. Der kan også sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: webshop@buensbogcafe.dk.

Venteliste Vi informerer dig, når produktet kommer på lager. Indtast venligst din gyldige e-mailadresse nedenfor. (Når du tilmelder dig listen, accepterer du at vi gemmer din e-mailadresse på tilmeldingslisten.)