Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Design dit næste overgangs ritual

16. februar 2022, 18:30 - 20:30

Gratis

Hvorfor er ritualer vigtige? Hvordan drikker man en god gravøl? Hvordan påvirker forskellige kulturer måden vi fejrer sidste skoledag, konfirmation eller bryllupper på? Og forsvinder fejringen og ritualet i kager og gaver?

Kaare Rugsted og Emma Leth er studerende på Kaospiloterne og mener at vi taler alt for lidt om livets overgange og de ritualer de indebærer. Derfor har de startet organisationen Overgang, hvor overgangsritualet er sat på dagsordenen.
Overgang inviterer til workshop, hvor vi sammen vil udforske, hvad mening der ligger i måden vi fejrer på, men også hvad der er af problematikker omkring vores traditioner og ritualer og hvad de betyder for os som samfund.

Til workshoppen vil du få mulighed for at designe dit personlige overgangsritual. Dog behøver du ikke have noget bestemt overgangsritual i kalenderen for at deltage, men blot være nysgerrig og åben overfor at blive inspireret og måske endda udfordret på, hvordan din næste transition i livet kunne se ud.
Eventet er Gratis dog maks 15 deltagere.

Detaljer

Dato:
16. februar 2022
Tidspunkt:
18:30 - 20:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Buens Bogcafé
Maren Turis Gade 12
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps
Venteliste Vi informerer dig, når produktet kommer på lager. Indtast venligst din gyldige e-mailadresse nedenfor. (Når du tilmelder dig listen, accepterer du at vi gemmer din e-mailadresse på tilmeldingslisten.)