Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Akustisk koncert: Diane Patterson, folkemusiker og guitarist

18. maj 2022, 18:30 - 20:30

Gratis

Kom, se og bliv set i et trygt, mangfoldigt fællesskab! Med denne koncert fejrer vi vores levende LGBTQ+-fællesskab i Buens Boghandel i Aalborg. Vi er taknemmelige for at være fri til at tale, samles og optræde. Vi byder dig velkommen til at opleve disse to fantastiske queer og lesbiske aktivist-kunstnere, som har været Out and Loud i årtier!

Du kan forvente:

  • Kraftfuld sange fra Diane Patterson
  • Sang og rammetromme af Skjølven
  • Unik musik oplevelse
  • En fantastisk Café

Et stærkt og mangfoldigt LGBTQ+ fælleskab

Donationer er værdsat, CD’er kan købes. (Kontanter eller PayPal)

 

Om Diane Patterson

Prisvindende sanger og sangskriver, Folkgoddess Diane Patterson, synger verden vågen og tilstede med hendes kraftfulde stemme, svingende guitar og revolutionerende tekster med visioner om lighed og passion for naturen. Hendes oprigtige ånd og vilde hjerte planter frø af kærlighed og nærvær.

Diane har optrådt på festivaler og spillesteder siden 1989. Hun startede med at stå foran et verdensmusikband i Davis og derefter dannede hun den prisvindende Diane Patterson Sextet med tre andre sangskrivere og to percussionister efterfulgt af 13 års solo, duo og trio arbejde, hovedsageligt med Al Torre på guitar.

Diane turnerer vinteren over på Hawaii og om sommeren i Europa og Skandinavien, og hendes yndlingskoncerter er intime hjemmekoncerter. I april kommer hun til Sverige og Danmark på en 2-måneders musikalsk tourne på små spillesteder og i private hjem.

I Marts 2022 har Diane udgivet hendes seneste CD, Satchel of Songs, indspillet med platin-pladeproducer Mike Napolitano og understøttende vokaler af den grammyvindende amerikanske sanger og sangskriver Ani DiFranco. Patterson har også udgivet 5 andre album: Open Road (2018), Teach, Inspire, Be Real (2016), Build a Bridge (2013), Holy Days of Winter (Ep, 2011), World Awake (2010), og Hip the Hip (2005).

Om Skjølven

Skjølven (opvarmning) performer egne kompositioner for sang og rammetromme spillet med hænderne. Hendes sange er inspireret af åndsliv, kvindehistorie, vikingetid og nordisk sangtradition. Kvinden og rammetrommen er en ældgammel tradition – et kald – der går tilbage til præstinder, shamaner og matriarkater i forhistorisk tid. Skjølven blev draget til hendes musikalske univers 2010-12 og har siden komponeret over 60 sange for primært sang og rammetromme.

Vi glæder os til at se dig! 

Detaljer

Dato:
18. maj 2022
Tidspunkt:
18:30 - 20:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://www.skjolven.dk/tour-2022.html

Sted

Buens Bogcafé
Maren Turis Gade 12
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps
Venteliste Vi informerer dig, når produktet kommer på lager. Indtast venligst din gyldige e-mailadresse nedenfor. (Når du tilmelder dig listen, accepterer du at vi gemmer din e-mailadresse på tilmeldingslisten.)